Toimitusehdot

Yleistä

MajLou.fi on MajLoun ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy 

Majlou (y-tunnus 3120786-4, Apilapolku 8, 63610 Tuuri, 0505953120)

MajLou pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Maksutapoina lasku, pankki-, ja luottokortti maksu.


Toimitus ja toimituskulut


Paketit toimitetaan postin kautta, joko noutopisteeseen, pakettiautomaattiin tai pienemmät paketit suoraan postiluukkuusi/laatikkoosi. Toimituksen hinta on kirjeelle ilman seurantatunnusta (Kortit) 2€, paketti seurantatunnuksella 6,90€. Yli 100€ tilauksille toimituskulut ovat ilmaiset. MajLou ei toimita tuotteita postiennakolla. Jos haluat tilata ulkomaille, tästä on sovittava erikseen, jolloin hinnat päivitetään oikeiksi. kankaat ja valmiit tuotteet pyritään toimittamaan mahdollisimman pian tilauksen/maksun vastaanotto hetkestä, kuitenkin viimeistään viiden arkipäivän kuluessa. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan erikseen. Tilauksesta valmistettavien tuotteiden valmistumis-/toimitusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. MajLou ei vastaa postin aiheuttamistä viivästyksistä. Voit myös noutaa tuotteesi kotivarastoltani Tuurista, noudosta sovittava erikseen.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Määrämittaan leikatuilla kankailla tai tilauksesta valmistetuilla tuotteilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta, eikä peruutusoikeutta, mikäli kangas on ehditty jo leikata määrämittaan pakkaamista tai ompelua varten. Tarkistathan kankaan ennen sen pesua tai leikkuuta mahdollisen reklamaation varalta. Jos kangas on ehditty pesemään tai leikkaamaan ennen mahdollisen virheen havaitsemista, vastuu siirtyy kuluttajalle. Mikäli havaitset tuotteessa vikaa, olethan viipymättä yhteydessä niin sovimme, kuinka saamme virheen korjattua. Huomioithan myös, että kankaan sävy voi näyttää näyttösi asetuksista johtuen hieman erilaiselta tuotekuvissa kuin kankaalla kotonasi. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus. Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka on lähetetty noutamatta toimipaikasta, perimme 15€ maksun, joka sisältää toimituskulut, palautuskulut sekä käsittelykulut. Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse lumottumajlou@gmail.com jos paketti on vioittunut postissa on tuotteesta tehtävä reklamaatio postille.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia tai sinulle herää joitain kysymyksiä olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. 


MajLou 

Marjo Loukasmäki 

Apilapolku 8, 63610 TUURI 

lumottumajlou@gmail.com

+358505953120